زولبیا و بامیه فاقد ارزش غذایی

از قدیم رسم بوده که سر سفره افطار خرما ، زولبیا و بامیه ، حلوا ، حلیم ، آش رشته ، شله زرد ، انواع پلو و خورشت‌های چرب استفاده می کردند.
بدون اینکه توجه داشته باشند این مواد غذایی علاوه بر کالری فراوان در صورت مصرف زیاد و پشت سر هم در افطار عوارض بسیاری در بردارد. از جمله شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه که نقل مجلس تمامی سفره هاست. به علت داشتن قند و چربی بالا و نیز حرارت زیادی که حین آماده شدن می‌بینند از ارزش غذایی چندانی برخوردار نیستند.

این شیرینی نه تنها سودی برای بدن ندارد و فقط انرژی کاذب را به بدن می‌رساند بلکه در طول روز نوسانات قندخون را برای روزه‌دار ایجاد می کند. زولبیا و بامیه ماده مفیدی محسوب نمی‌شود به خصوص برای افرادی که دارای چربی خون هستند، مضر است همچنین مصرف مواد غذایی پرقند نیز موجب افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شوند.
مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن می‌کند.

البته باید خاطر نشان کرد: اگر مصرف این ماده غذایی در حد تعادل باشد مشکلی به وجود نمی‌آورد ولی در ایران استفاده از این ماده در ماه رمضان بسیار زیاد است.

مجله پزشکی مادر

پر بیننده ترین اخبار

  1. روز
  2. هفته
  3. ماه
©2018 شرط مهم سلامت یک جامعه توانمندی مردم در جستجو، دریافت و به کار گیری اطلاعات سلامت است، مجله پزشکی مادر، شریک سلامت جامعه ایرانی است.

Please publish modules in offcanvas position.